TUSINDE HJERTELIGE TAK

Tusinde hjertelige tak til alle, der på ene eller den anden måde støttede Missio Danmark`s arbejde i 2021. Tak for kollekten på verdensmissionssøndag og børnemissio. Jeg havde ikke forventet så stor respons. En hjertelig tak til alle menigheder og til alle bidragydere, der har ydet en ekstraordinær indsats ved at tilmelde jer til fast månedlig bidrag. Covid-19 har grebet ind i vores liv, men virussen har også vist os, at vi har et fællesskab, der står sammen i svære tider, et fællesskab, der giver håb og støtte til vores brødre og søstre – i solidaritet med de unge kirker – og som har bidraget til, at det glade budskab vokser og gror – også dér, hvor jordbunden er karrig. Tak også til alle ordner og kongregationer, institutioner og støttekredsens bidragydere.


Jeres gavmildhed har virkelig rørt mig. Jeg er dybt taknemmelighed over, at vi står sammen og støtter hinanden. Endnu engang tusind tak for jeres trofaste støtte gennem årene. Må Gud velsigne og belønne jer for jeres gavmildhed.
Jeg ønsker, at denne jul skal være, at evangeliet igen i år må fylde vore hjerter med håb, glæde og blik for de mennesker, der har brug for vores hjælp – for da vil vi i sandhed opleve julens velsignelse skinne igennem samværet – gaverne og julehyggen. Og med dette vil jeg ønske jer og jeres familie en rigtig glædelig jul og et godt og lykkebringende nytår.

De bedste hilsener

P. Quang Minh Nguyen